Det närmar sig ett avgörande

Nickebo jagar som bekant en plats i division 3 i pingis. I kväll spelar man säsongens näst sista match borta mot BTK Näcken. En seger skulle ta klubben ett stort steg mot trean. 

Efter säsongens första förlust i senaste sammandraget, 5-8 mot serietvåan Högsby BTK B1, lever serien inför de två sista omgångarna. Faktum är att inte ens en seger med 8-0 skulle säkra avancemanget i kväll för NIK:s del. Leker vi med tanken att matchen skulle sluta med 8-0 i Nickebos favör samtidigt som man teoretiskt skulle förlora sista mot Västerviks BTK B med samma siffror (0-8) så kan Högsby gå om via två 8-0-segrar.

Klart är dock att en seger i kväll tar NIK ett stort steg närmare trean. Det kommer dessutom förmodligen att vara helt nödvändigt då Högsby mycket väl (rent av troligt) kan vinna sina två avslutande matcher. Då kommer det förutom en Nickebovinst i kväll att krävas att NIK tar matcher i avslutningsdrabbningen med Västervik.

Skärmklipp

Precis som senast kommer ni att kunna följa kvällens rysare via vårt Twitterkonto. Oscar Pettersson kommer via @NickeboIK1933 att rapportera matchen live så räkna med allt från text- till videouppdateringar. Matchstart 19.00!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.