Gamla tränarkollegor möts i kväll

NIK, med tre raka segrar, gästar i kväll Tvärskogs IF och det blir ett intressant möte ur flera aspekter. Förutom att viktiga poäng står på spel blir det faktum att lagens båda tränare, Hasse Sjögren och Thomas Hellqvist, kamperade ihop ifjol i Trekantens IF en extra krydda.

Nickebo har efter en svag start repat sig och nu vunnit tre raka matcher, samt har fyra matcher i rad utan förlust. Det innebär också att man har klättrat ett antal placeringar i en något haltande tabell. NIK ligger för närvarande på en fjärdeplats med tio inspelade poäng. Tvärskog i sin tur ligger näst sist med fyra poäng. I senaste matchen föll de mot Smedby BoIK med 3-1.

Nickebo imponerade inte nämnvärt trots 6-4-segern mot Färjestadens GoIF senast. Offensivt var man visserligen vassa men slarvet bakåt måste förstås bort om poängen ska fortsätta att trilla in. Dessutom har tränaren Hasse Sjögren efterlyst mer spel efter marken inför kvällens match.

NIK saknar fortsatt skadade Fredrik Svensson och Arnel Alijagic. Även Arnel Vuckic finns på frånvarolistan men truppen som är uttagen ser på pappret stark ut.

Matchtruppen: 
30 Michael Grenstadius
2 Sebastian Melin
3 Peter Almheden
4 Magnus Loman
5 Christoffer Eriksson
6 Jens Pålsson
7 Bojan Dinic
8 Johan Rosén
9 Danijel Luckic
10 Niclas Johansson
13 Christoffer Gidö
14 Kim Lindbladh
20 Carlos Toro Santis
23 Tommy Persson
24 August Starkner
26 Jesper Sjögren

Matchstart är det i kväll klockan 19.00 på Tvärskogs IP. Det är för övrigt full omgång i division 4 sydöstra i kväll.

Håll koll på oss på Twitter för mer info när det drar ihop sig till matchstart, exempelvis i form av startelva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.