Höstens planering

Fotbollssäsongen är nu över för den här gången, pingisen är i full gång igen och hösten rullar på. Som alltid har vi en rad aktiviteter på gång även under vinterhalvåret och här kommer en liten försmak av vad som är på gång de närmaste månaderna.

* På fredag är det dags för höstens första pubkväll. Som alltid äger det evenemanget rum ute i klubblokalen i Nickebo. Starttiden är 19.00. Puben är öppen, plocktallrik kommer att gå att köpa och Sverige-Österrike kommer att visas på storbildsskärm.

* Den 2/11 är det sedan dags för en ”klubbfest light”. Det kommer då att, i klubblokalen, serveras en trerättersmiddag. Syftet med kvällen är att umgås och ha trevligt helt enkelt. Puben kommer att vara öppen för försäljning av dryck. Anmälan görs till Fredrik Pettersson 076 – 84 72 516, 0480 – 630 70. Kostnad är 200 kronor/vuxen, 100 kronor/barn. Betalning sker vid ankomst och ni är välkomna från 18.00.

* Den ”riktiga” klubbfesten kommer även den, men nu först i februari.

* Som alltid på hösten/vintern är det dags för bastu för herrarna. 18.30 på fredagar i klubblokalen är det som gäller.

* Bordtennisträningen kör vi på torsdagar ute i Nickebo. Mer info under pingisfliken här på sidan.

* Sist men inte minst har vi även gympan som genomförs på söndagskvällar mellan 19.00 och 20.00. Ledare är Sara Nyblom. Alla NIK:are hälsas välkomna! Platsen är klubblokalen i Nickebo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.