Inför NIK-Färjestadens GoIF

I kväll tar NIK emot Färjestadens GoIF i lagets sjätte match för säsongen i fyran. Nu återstår det att se om den positiva trenden, sju poäng på de senaste tre matcherna, kan hålla i sig eller om unga Färjestaden lyckas plocka poäng av en mer rutinerad motståndare.

Färjestaden har gjort en rejäl satsning på egna produkter och unga spelare med rutinerade tränaren Magnus Olander vid rodret. Än har det dock inte betalat sig då laget efter en rad spelartapp och med en orutinerad trupp har åkt rakt ur trean och därefter elitfyran. Numera återfinns man alltså i samma division 4-serie som NIK och har där hittills skrapat ihop fyra poäng på fyra matcher. Senast blev det förlust mot Smedby BoIK med 0-2.

För NIK:s del har formen pekat uppåt på sistone efter två inledande förluster. Ett kryss följt av två raka segrar har gett lite luft under vingarna. Inför kvällens match är det fortsatt en del skadeproblem i truppen och Fredrik Svensson samt Arnel Alijagic är två namn på frånvarolistan. Dock ser det bättre ut på den fronten nu än tidigare.

Matchtruppen:
30 Michael Grenstadius
2 Sebastian Melin
3 Peter Almheden
4 Magnus Loman
5 Christoffer Eriksson
6 Jens Pålsson
7 Bojan Dinic
8 Johan Rosén
9 Danijel Lukic
10 Niclas Johansson
12 Arnel Vuckic
13 Christoffer Gidö
14 Kim Lindbladh
20 Carlos Toro Santis
26 Jesper Sjögren

Matchstart i kväll är det klockan 19.00 hemma på Ljungvallen.
Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.