Inför NIK-Trekantens IF

I morgon sparkar höstsäsongen igång när NIK tar emot Trekantens IF. Förhoppningsvis blir det starten på en lyckad höst där vi får se Nickebo klättra i tabellen och förankra sig på säkrare mark.

Nickebo har som bekant haft en ganska tuff vår där resultaten inte har varit vad man hade hoppats. En lyckad avslutning på vårsäsongen ger dock hopp inför hösten och NIK är just nu ovanför de negativa strecken. Dessutom har skadeläget förbättrats och inför morgondagens match mot Trekanten saknas endast Bojan Dinic på grund av skada. Tillbaka sedan tidigare är Fredrik Svensson och i morgon återfinns dessutom Magnus Loman i truppen. Lämnat under sommaren har som bekant Jakob Klingstedt gjort.

Vårens möte med Trekanten slutade med en 1-0-förlust, en av de fyra raka uddamålsförlusterna som NIK inledde våren med. Trekanten har sedan dess presterat ganska bra och ligger fyra i tabellen, nio poäng före NIK, med 20 inspelade poäng.

Bojan Dinic är som sagt skadad och jämfört med senast saknas även Arnel Vuckic. I övrigt har tränaren Jonas Walfridsson tillgång till en ordinarie trupp inför morgondagens match.

Matchtruppen:
Johan Ewaldh (mv)
Morgan Alf (mv)
Sebastian Melin
Niclas Johansson
Daniel Myhrén
Christofer Eriksson
Dennis Svensson
Christoffer Gidö
Magnus Loman
Victor Loebbert
Jimmy Wiberg
Emil Radhe
Fredrik Svensson
Tommy Persson
Johan Rosén
Sonny Ståhlbalck

Matchstart är det klockan 19.00 på Ljungvallen. Välkomna!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.