Inför sista omgången: Poäng kan behövas

NIK spelar idag årets sista division 4-match borta mot Möre BK. Förhoppningsvis undviker man kval nedåt, men poäng kan komma att behövas för att säsongen inte ska förlängas. Det för ett för dagen ganska skadeskjutet Nickebo.

Förutsättningarna inför dagens avslutande omgång av division 4 sydöstra är ganska enkla för NIK:s del. Man slipper kvala nedåt förutsatt att inte både Trekantens IF (som möter Kalmar Södra på bortaplan) och SSG IF (möter Lindås/Långasjö borta) vinner sina matcher. Skulle det dock bli fallet krävs poäng mot Möre för att Nickebo ska slippa kval.

Skärmklipp

I senaste matchen, 0-1-förlusten mot Runsten/Möckleby IF, drog flera NIK-spelare tyvärr på sig avstängningar. Backen Magnus Loman är avstängd efter sin utvisning senast och detsamma gäller trion Christoffer Gidö, Niclas Johansson och Christofer Eriksson som alla åkte på sitt tredje gula kort.

Ytterligare några återbud gör att det i skrivande stund inte är spikat hur laget kommer att se ut. Dock har NIK vid flera tillfällen i år gjort bra insatser just med några viktiga spelare borta och det är med andra ord läge för andra spelare att kliva fram och axla ansvaret.

Matchstart är det på Loverslunden klockan 15.00. NIK jagar revansch för miserabla 3-7 i hemmamötet och har som ni förstår allt att spela för. Passa då på att stötta laget en sista gång 2014 och hjälp spelarna att säkra division 4-kontraktet.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.