NIK plockar in Bajramovic

Vedran Bajramovic tillhörde IK Sirius, numera i Superettan, fram till och med 2012 och har nu under frimånaden varit högaktuell för division 3-klubben Nybro IF. Men Smedby BoIK-målvakten väljer i stället spel i NIK.

Efter att ha representerat klubbar som IK Sirius, Lindsdals IF och Smedby BoIK är målvakten Vedran Bajramovic nu klar för spel i NIK. Nickebo landar därmed en riktigt tung värvning och en oerhört viktig pusselbit inför 2015. Nye tränaren Toni Kujundzic får med sig sin tidigare adept och lagkapten från Smedby. Det trots hård konkurrens om spelaren från bland andra Nybro IF. Så här säger Bajramovic själv om valet av klubb till 24 Kalmar:
– Nickebo känns helt rätt. Några viktiga grabbar stannar i klubben och det är ett bra gäng som är sugna på att komma över, säger han och fortsätter:

– Det har varit mycket snack om att Nickebo inte kommer få ihop lag med mera. Men som det känns tror jag snarare att vi kommer hamna på den övre halvan i fyran. Det känns som Toni har något spännande på gång. Ett bra projekt och det vill jag vara med på.

Kujundzic är förstås nöjd över att få in en så välmeriterad och duktig målvakt som 25-årige Bajramovic:
– Vedran är en av de bästa målvakterna i regionen, säger han till 24 Kalmar.

Källa: http://sportbloggen.24kalmar.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.