Ordföranden har ordet

Nu har jag varit ordförande i Nickebo IK i snart ett år. Det har varit ett väldigt roligt, tufft och givande år.

Med en engagerade styrelse samt alla andra ideella runt omkring som ser till att allting fungera så är det inte speciellt svårt att vara ordförande I Nickebo IK. Naturligtvis så finns det saker vi kan förändra till det bättre. Men i det stora hela så har jag märkt att detta är en klubb som i alla tider fungerat bra tack vare all ideell arbetskraft. Tack till er alla.

I har vi i styrelsen fått en nytändning. Vi har främst jobbat med att strukturera upp saker och ting som hör klubben till. Speciellt har vi jobbat hårt med att få en bra ekonomi igen. Vilket vi lyckats väldigt bra med.

Just nu är pingisverksamheten i full gång. Jag var i klubbhuset förra  veckan och tittade på deras träning. Det var ett glatt gäng på drygt tio personer som tränade. Kul att se att det är sådant intresse för pingisen i år.

Det som nu behövs är en nytändning i fotbollen. Vi vill hitta en tränare som tilltalar spelarna men som även kan se till att vi hittar tillbaka till den välkända Nickeboandan som alla talar om. Vi har just nu kontakt med en potentiell tränare som vi tror väldigt mycket på. Vi håller även på att stämma av hur truppen kommer att se ut 2014 och vi har många spännande namn på G. Faller alla pusselbitar på plats så kommer det bli ett väldigt roligt fotbollsår nästa säsong.

Alexandra Johansson,
ordförande i Nickebo IK

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.