Premiärdags!

I morgon fredag är det premiär i årets division 4-fotboll för NIK:s del. 
Ett helt nytt Nickebo, med några få undantag i spelar- och ledarstaben, gästar då Kalmar Södra IF på klassiska Skyttis. Ett Kalmar Södra som för övrigt innehåller flera gamla NIK-bekantingar.

Att det är förväntansfullt inför morgondagens premiär behöver vi nog knappast påpeka. Dels kan vi räkna med en laddad NIK-trupp, fylld med unga och hungriga spelare som är redo att göra sin första tävlingsmatch i Nickebotröjan. Dels bör nyfikenheten på laget vara stor med tanke på alla nya spelare, ny tränare och en helt annan profil jämfört med tidigare år. Meriterat och rutinerat är till i år utbytt mot ungt och orutinerat, men samtidigt förstås också motiverat.

NIK har blandat och gett en del under försäsongen med segrar mot lag som Torsås GoIF, Mörbylånga GoIF och Möre BK samtidigt som det har blivit förlust i möten med bland andra Färjstadens GoIF och Pukebergs BK.

Tränaren Toni Kujundzic har jobbat målmedvetet under vintern och nu fått ihop en bred trupp samt jobbat in ett par olika spelsystem. Exakt hur man ställer upp mot Kalmar Södra, som för övrigt lär kunna matcha flera spelare med NIK-bakgrund (Christoffer Gidö, Danijel Lukic, Måns Gunnarsson) i premiären återstår att se. En premiärtrupp är hursomhelst spikad i skrivande stund.

Matchtruppen:
Vedran Bajramovic (mv)
Mourtada al Jabiri
Peter Almheden
Magnus Loman
Manfred Kindeland
Carlos Toro Santis
Adis Gredelj
Axel Hultman
Khalil Dakroub
Hugo Gladysz
Sabbah Mustafai
Bojan Dinic
Ali Soukie
Henrik Plym
Simin Alam
Saif Akram

Endast Almheden, Loman, Toro Santis, Dinic och Plym fanns med i Nickebo under fjolåret. Hugo Gladysz är också ett välkänt ansikte, tillbaka efter en sejour i Rockneby, men i övrigt är det idel nya namn.

Matchstart i premiären är det klockan 18.30. Matchen spelas på Skyttis. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.