Säsongens första poäng…

Säsongens första poäng togs på ett regnigt Ljungvallen. Men det var gästerna ifrån Hossmo som inledde piggast, men utan att skapa några heta målchanser.

RESULTAT

Hemmaspelarna låg rätt i sina positioner och visade upp ett stabilt försvarspel. Efter halva första fick Nickebo en frispark som Adis Gredelj förvaltade på bästa sätt! Riktigt snyggt dessutom. Hossmo fortsatte vara det spelförande laget utan några direkt farliga avslut. I slutet av första halvlek skulle det hända mer, först så gjorde hemmalaget 2-0 genom Saif Akram, sedan Khalil Dakroub vunnit bollen och hittade honom i straffområdet. I slutminuterna av första så fick hemmalagets Hugo Glaysz rött kort efter att han fått två gula. I andra halvlek fortsatte Hossmo att trumma på och pressa hemmalaget, men ingen vek ned sig. En bit in i andra halvlek brände Bojan ett friläge, mål där så hade matchen nog varit avgjord. Istället gjorde gästerna 2-1 och 2-2 kom i slutet av matchen. Alla Nikspelare får beröm för sina insatser ingen föll ur ramen.