Skön och härligt vinst

Med tanke på hur det ser ut i tabellen så var det en väldigt viktigt vinst. Vi är i en situation där just prestationen inte går i första hand. Men prestation blandat med härlig inställning och vilja var en bra combo, tillräckligt för att plocka tre poäng.

Grabbarna gjorde ett jätte jobb, kämpade och skapade mängder av chanser, speciellt i första halvlek. I andra halvlek spelade grabbarna mer enklare utan att skapa så många heta chanser som i första. Efter att Mönsterås reducerade till 3-1, höjde vi oss och punkterade matchen med 4-1 målet.

Väldigt många av våra matcher under säsongen tappade vi på väldigt små marginaler, speciellt under andra delen av hösten. Mot Mönsterås så är marginalerna var på vår sida.

Målskyttar: Sabbah Mustafai, Bojan Dinic, Ali Soukie och Axel Hultman

Alla grabbarna gjorde jätte match, härlig vilja och inställning. Extra plus till Peter Almheden och Hugo Gladysz .

Text: Toni Kujundzic