Storseger mot Högsrum

Ett kombinerat A- och B-lag slog enkelt tillbaka en lika kombinerad A- och B-elva från Högsrum på Gastens konstgräs igår. Det med hela 11-2 (7-2).

NIK ställde upp med ett till stora delar nytt lag jämfört med 2-0-segern mot Kalmar Södra i onsdags. De som fick chansen tog den med råge, åtminstone under matchens inledning. I 25 minuter spelade Nickebo riktigt bra och ryckte också åt sig en flera mål stor ledning. Att det gick ganska enkelt ledde till att spelet efter hand blev slarvigare och att NIK agerade lite för nonchalant.

7-2 var ställningen i paus och efter halvtidsvilan blev det en avslagen, ganska slarvig historia. NIK lyckades trots det vinna även andra halvlek stort, 4-0, och siffrorna rann således iväg rejält.

En som stack ut extra i NIK var nyförvärvet Danijel ”Dado” Lukic som stod för sex mål och två assist. I övrigt bra inledningsvis men sedan allt mer slarvigt. Dock förstås en godkänd insats med en riktigt vass offensiv som krydda.

Nickebo IK-Högsrums FF 11-2 (7-2)
Målen, NIK: Danijel Lukic 6, Tommy Persson 2, Sebastian Melin, Oscar Holmgren, Christoffer Gidö.

NIK: Johan Rosén – Sebastian Melin, Magnus Loman, Anel Hatic, Jacob Brindstedt – Oscar Holmgren, Arnel Vuckic, Dennis Svensson, Jens Pålsson – Danijel Lukic, Tommy Persson.

Även Quan Tran, Christoffer Gidö, Arnel Alijagic, Carlos Toro Santis och Tommy Halasz spelade.