Träningsmatch mot Ängö BK

I onsdags kväll spelade Nickebo IK sin andra träningsmatch.

På ett kallt Gasten mötte NIK ett starkt Ängö BK som vanligtvis spelar i division 4 elit. Efter redan 10 minuter tog Ängö ledningen, trots detta så står NIK upp bra. Efter 20 min gör Khalil ett riktigt kanonskott strax utanför mittcirkeln med träff strax under ribban på Ängös målvakt. En välförtjänt kvittering. Precis innan pausvilan gör dock Ängö 2-1. I andra halvlek kvitterar Soukie till 2-2, strax därefter gör Saif 3-1 och i ca 80 minuten gör Khalil 4-2 som även blev slutresultatet.

En riktigt sevärd uppvisning av grabbarna, sett ur serie situation så är slutresultatet en riktigt häftig prestation. Hela laget ska hyllas för sin insatts med ett litet extra plus till Sabbah som slet rejält på sin kant.

Övriga på bänken: Jens B, Zana E och Muhaned

Om inga förändringar sker så spelar Nickebo sin tredje träningsmatch den 27 Februari kl 11.00 mot Pukebergs BK på Åkrahäll i Nybro.