Tung förlust mot Fågelfors samt några ord från styrelsen…

Det blev inga poäng i höstsäsongens hemmapremiär när Fågelfors gästade Ljungvallen.

Slutresultatet skrevs till 1-3. Men det var ett fall framåt spelmässigt jämfört med senaste matchen. Gästerna tog ledningen med 1-0 innan Axel Hultman kvitterade till 1-1, som också var halvtidsresultatet. I andra halvlek gjorde gästerna 1-2 och Nik hade svårt att skapa några heta chanser, istället avgjorde gästerna med ca tio minuter kvar. Nu går jakten vidare på nya poäng när vi gästar Torsås på tisdag kväll i en mycket viktig match.

Text: Petter Reimbertsson

Målchans för Nickebo i första halvlek

Målchans för Nickebo i första halvlek

 

Förra hösten efter säsongens slut stod Nickebo i ett tufft läge. Dåvarande tränaren hade tackat för sig och dåvarande spelarna visste inte om dom skulle fortsätta nästa säsong av olika anledningar.

När Toni Kujundzic tackade ja till att träna Nickebo säsongen 2015 så hade han en tuff situation framför sig. För det första skulle han hitta spelare till en nästintill helt ny trupp och för det andra lyckas få dessa till att bli samspelta och börja prestera i en sådan hård division som division 4 sydöstra. Allt detta till seriestart. Vi kan alla räkna ut att det är en tuff utmaning. Toni säger själv att han inte kan skapa magi. Men det tycker iaf vi i styrelsen att han har gjort. Han har hittat en nästintill ny trupp. Lyckats att få dessa till att ha hög träningsnärvaro samt ha kul både på och utanför planen. Vi i styrelsen ser en klar skillnad på glädjen och klubbkänslan på laget 2015 jämfört med föregående år.

Trots en bra, träningsflitig och glad trupp lyckas grabbarna inte riktigt spelmässigt. Vi i styrelsen vet att Toni, spelarena och övriga i truppen gör så gott de kan. Vi hoppas att denna negativa trend vänder när vi möter Torsås 1/9 och håller i sig i resterande 5 matcher. Med positiv inställning och ett jävla anamma klarar vi det här. KÄMPA NICKEBO!!!!

Nu vet vi att vi inte kommer att klättra i divisionerna i år. Men vi vet att vi har byggt grunden till ett nytt Nickebo IK som kommer att växa och bli större till säsongen 2016. Då ska vi i styrelsen tillsammans med truppen se till att Nickebo är ett lag som ska ligga långt upp i serien, ett lag som folk ska ha respekt för, ett lag som folk pratar positivt om samt ett lag som folk vill spela i trots dom få kilometerna utanför Kalmarskyltarna…

För att summera denna skrivning. Vi är stolta över fotbollstruppen 2015 trots placeringen i tabellen…

Styrelsen i Nickebo IK genom Ordförande Alexandra Johansson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.