Årsmötet och klubbfesten summeras

I lördags var det årsmöte och klubbfest i Nickebo. Nu är det dags att summera kvällen och att berätta om det nya klubbfestkonceptet.

Till skillnad från tidigare år, då klubbfesten avslutat fotbollsåret, inleddes det nya den här gången med en fest i NIK:s regi. Nytt för i år var även att vi började kvällen med ett årsmöte. Där vi bland annat avtackade och hälsade nya styrelsemedlemmar välkomna. De som avtackades var Anders Reimbertsson, Johan Ewaldh, Niclas Johansson och Ingvald Reimbertsson.

Nya i styrelsen är Anders Elofsson, Petter Reimbertsson, Peter ”PK” Karlsson och Marcus Ingvarsson.

Medlemsavgiften ligger på 700 kronor för fotbollsspelare över 20 år, 500 kr för pingisspelare över 20 år, 100 kr för ungdomar tom årskurs 9 samt pensionärer och 200 kr för övriga medlemmar.

Under kvällen hölls även sedvanlig prisutdelning. Något som bör uppmärksammas är att Niclas Johansson fick pris för att han har spelat över 600 matcher, 620 närmare bestämt, i Nickebo IK. Uppmärksammas bör också att priset som årets ”rookie” gick till pingisfenomenet Tobias Davidsson.

Ordföranden Alexandra Johyansson passade även på att tacka alla andra som har varit ideellt aktiva i klubben. Det handlar om inte mindre än cirka 100 poster som ska fyllas. Bland annat planskötare, damklubb, styrelse, hemsideansvarig etcetera.

2013 noterade vi 157 betalande medlemmar samt cirka 35 sponsorer som hjälper oss med olika bidrag.

Nye tränaren Hasse Sjögren var också på plats och höll ett tal. vilket uppskattades av de som va närvarande.

Kvällen avslutades med underhållning av miss Ellie and the snapshots, ett rockabilly-band i högklass. Vi hoppas nu ha lagt ribban högt inför kommande klubbfester och vi hoppas kunna locka fler medlemmar till nästa års motsvarighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.