Dags för vinterns andra inomhus cup…

Lördagen den 12/12 anordnade Rockneby IK Intersport/Nike Cup. Nickebo IK ställde upp med en stabil trupp, några nyförvärv gjorde sin första match i Nickebotröjan.

NIK började första matchen med mycket nerver i benen. Om det berodde på att grabbarna inte va samspelta ännu eller om det som sagt va premiärnerver är svårt att säga. Dock vände detta snabbt och grabbarna började storspela. Nickebo placerade sig som bästa grupptvåa och gick vidare till semifinal och därefter final. Där blev Ängö BK motståndet, vi stod emot bra men tyvärr förlorade vi finalen. Hela laget gjorde en jätte bra insatts, extra kul med en målspruta som nyförvärv (futsal) Karwan Delashob. Nedan ser ni ett gäng duktiga med deppiga killar efter finalen.

Intersportcuprockneby

 

Efter att ha sett dessa killar prestera i Intersport cup så ser vi med spänning fram mot drabbningen på nyårsafton. Där möter Nickebo lag i en helt annat division. Men med deras kämpaglöd och envishet så kommer detta går bra. Vi siktar naturligtvis på final men framförallt att ska vi ha kul tillsammans.

Nickebo IK ställer upp med följande lag…

1. Toni Kujundzic
3. Peter Almheden
5. Omar Eliassi
6. Saif Sultan
8. Axel Hultman
10. Zana Eliassi
11. Ali Soukie
17. Khalil Dakroub
20. Karwan Delashob
22. Idris Sarzali Eliassi
92. Saif Akram

Skärmklipp

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.