Nybro Open…

På Nyårsafton ställde Nickebo IK upp i Holmgrens bils nyårscup som IFK Berga anordnade.

Inför cuppen rådde delade meningar om hur det skulle gå för NIK. Men redan första matchen mot just IFK Berga så satte vi ribban. Vi visade motståndare och publik att vi var redo för vår uppgift. Tyvärr fick vi en onödig utvisning i slutet av matchen som resulterade att vi förlorade med ett uddamål. Annars stod vi upp bra mot IFK Berga. I gruppen mötte vi även Runsten/Möckleby (2-1) och Nybro IF (3-3). Efter gruppspel gick vi vidare som tvåa i gruppen (vi slog ut Nybro IF!!!). Där mötte vi Glömminge och matchen blev en riktig nagelbitare. Efter fulltid stod det 1-1. Tyvärr gjorde Glömminge det första målet i sudden. I match om tredjepris blev motståndet Lindsdal som även blev vinnare i matchen (1-3).

Vi i Nickebo ska vara stolta över vår prestation och hoppas att ni grabbar klappar er lite extra på axeln efter denna häftiga uppvisning.

Taggade killar som värmer upp inför matchen mot Glömminge

Taggade killar som värmer upp inför matchen mot Glömminge

Huvudtränare Toni Kujundzic ställde upp som målvakt under turneringen och gjorde en fantastisk insatts.

Huvudtränare Toni Kujundzic ställde upp som målvakt under turneringen och gjorde en fantastisk insatts

På lördag är det återigen dags för Nickebo att spela inomhuscup. Denna gång i Nybro Open. Miljön och underlaget är något annorlunda mot vanligt inomhusgolv. Men som ni allra flesta vet så är det något speciellt att spela just Nybro Open. Kom och gör oss sällskap. Första matchen börjar 10.40 och eventuell final spelas på söndagen 17.30.

gruppindelning

matchindelning

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.