Davidsson/Pettersson klubbmästare i dubbel

I torsdags avgjordes dubbelklassen i årets klubbmästerskap i pingis. Redan när Tobias Davidsson och Oscar Pettersson lottades ihop som par seglade de upp som en av de absolut största favoriterna och visst höll paret för favorittrycket. 

Årets dubbelklass innehöll fem ihoplottade par som mötte varandra i ett gruppspel innan de två högst placerade gjorde upp om titeln i en final. Nämnda Tobias Davidsson/Oscar Pettersson imponerade stort turneringen igenom. De vann samtliga sina matcher i gruppspelet och säkrade utan problem en finalplats. Bakom de två var det desto tuffare i kampen om den andra finalplatsen. Till slut blev det Ola Ribinge/Mats Adolfsson som knep andraplatsen och därmed nådde finalen. Sivert Alfredsson/Åke Gustavsson slutade trea och tog därmed hem bronset. Bakom dem fanns också Christofer Eriksson/Joakim Axelsson samt Jonas Adolfsson/Paul Nilsson. 

I finalen fortsatte sedan Davidsson/Pettersson att visa klass och säkrade KM-titeln via 3-0 i set mot Ribinge/Adolfsson. Därmed gick de obesegrade igenom turneringen och det går knappast att argumentera emot att det var en högst välförtjänt KM-seger.

Klubbmästerskap, dubbel:
1. Tobias Davidsson/Oscar Pettersson
2. Mats Adolfsson/Ola Ribinge
3. Sivert Alfredsson/Åke Gustavsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.