Fjärde raka förlusten för bilagan

NIK/RIK-kombinationen har fått en tuff start i utvecklingsserien B Sydöstra 1. Fjärde raka förlusten kom i söndags då Hossmo BK vann med hela 7-1 (4-1) på Ljungvallen.

De tidigare förlusterna har sett bättre ut resultatmässigt, men faktum är att Nickebo/Rockneby den här gången faktiskt gjorde det ganska bra spelmässigt långa stunder. Dock var gästerna effektiva och hemmalaget släppte in ett antal för billiga mål.

Niclas Johansson kvitterade Hossmos 1-0-ledning i första halvlek, men innan paus hade gästerna lyckats göra tre mål till och kunde gå till pausvila med en 4-1-ledning. I andra halvlek rann sedan siffrorna iväg.

Med från NIK fanns för dagen förutom nämnde Johansson också Sonny Ståhlbalck, Arnel Vuckic, Jens Pålsson, Jimmy Wiberg, Dennis Svensson, Henrik Bergerstam och Jacob Brindstedt.

Nickebo/Rockneby-Hossmo BK B 1-7 (1-4)
Målet, NIK: Niclas Johansson.