Prestigefullt möte på Ljungvallen i kväll

När Trekantens IF gästar Ljungvallen i kväll är det dags för ett riktigt prestigefullt möte. NIK tränas nämligen av förre Trekanten-tränaren Hasse Sjögren och inte mindre än nio spelare i NIK:s trupp i år har spelat för kvällens gäster.

NIK:s tränarprofil Hasse Sjögren kom i vintras från just Trekantens IF och fick också med sig flera spelare därifrån. Bland andra kom Sjögrens son Jesper Sjögren som har tagit en ordinarie plats i backlinjen och den offensivt lagde mittfältaren Arnel Alijagic som dock saknas i kväll på grund av skada. En annan spelare, dock utan koppling till kvällens motståndare, som saknas är Fredrik Svensson, även han skadad.

I övrigt mönstrar Nickebo glädjande nog bästa tänkbara trupp. 16 spelare är uttagna och Sjögren och co har ett angenämt jobb framför sig för att plocka ut en startelva.

Matchtruppen:
30 Michael Grenstadius (mv)
3 Peter Almheden
4 Magnus Loman
5 Christoffer Eriksson
7 Bojan Dinic
8 Johan Rosén
9 Danijel Lukic
10 Niclas Johansson
11 Sonny Ståhlbalck
12 Arnel Vucic
13 Christoffer Gidö
14 Kim Lindbladh
19 Måns Gunnarsson
20 Carlos Toro Santis
24 August Starkner
26 Jesper Sjögren

Nickebo har en fin svit på fem raka utan förlust efter de två inledande förlustmatcherna. Senast blev det ”bara” en poäng i form av 1-1 borta mot Tvärskogs IF, men poängskörden har över lag varit god de senaste fem matcherna. För Trekantens del har säsongsstarten varit sämre, med endast fyra poäng på sina inledande sex matcherna. Dock vann laget senast mot Smedby BoIK  med klara 4-1 och det finns utan tvekan kapacitet i TIF. På tränarbänken har de dessutom ett intressant namn i förra IFK Berga-målvakten Tommy Berg. 

NIK är i dagsläget fyra poäng efter serieledande Runsten/Möckleby IF i en något haltande tabell. Trekanten parkerar i sin tur just nu på en näst sista plats, precis under nedflyttningsstrecket.

Matchstart är det klockan 19.00 i kväll på Ljungvallen.
Varmt välkomna!

Håll som vanligt dessutom koll på oss via Twitter, @NickeboIK1933. Där dyker förmodligen startelvan upp strax före avspark exempelvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.