Inför kvällens match

NIK gästar i kväll Tillingevallen och Timmernabbens IF för en ny viktig match i division 4. Nickebo kommer till mötet stärkt av tre raka segrar. Även Timmernabben har börjat röra på sig i tabellen och det är två lag som sliter för att kunna blicka uppåt som ställs mot varandra.

Nickebo är i dagsläget tre poäng över såväl kval- som nedflyttningsstrecket. Det med en match mindre spelad än VSGF/JAIK och Överums IK som parkerar under NIK i tabellen. Kvällens motståndare, Timmernabben, har liksom NIK klättrat lite på sistone och är med en match mindre spelad än Nickebo två poäng före.

En seger för NIK i kväll skulle innebära att man får lite luft neråt och åtminstone vågar snegla uppåt i tabellen. Det samtidigt som en förlust innebär att det fortfarande är jobbigt få poäng ner till strecken.

NIK gör några ändringar i truppen jämfört med segermatchen senast (3-0 mot Trekantens IF). Jimmy Wiberg, Victor Loebbert och Dennis Svensson (avstängd) saknas men Arnel Vuckic är tillbaka. Joel Utegård kliver in som back up till Johan Ewaldh i målet. Dessutom gör Tobias Radhe comeback efter sin utlandstjänst.

Matchtruppen:
Johan Ewaldh (mv)
Joel Utegård (mv)
Sebastian Melin
Daniel Myhrén
Niclas Johansson
Arnel Vuckic
Christofer Eriksson
Magnus Loman
Johan Rosén
Fredrik Svensson
Emil Radhe
Tobias Radhe
Sonny Ståhlbalck
Tommy Persson
Christoffer Gidö

Matchstart är det klockan 19.00 och matchen spelas på Tillingevallen i Timmernabben.

Följ oss på Twitter för fler nyheter och uppdatering om hur det går i kvällens match:
@NickeboIK1933

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.