Inför NIK-Smedby

NIK tar i kväll emot Smedby BoIK på Ljungvallen. Serietrean möter då seriesjuan i en på förhand oviss och spännande match. Nickebo fortsätter att skugga toppduon och hakar vid en seger på i kampen om elitfyranplatserna.

Nickebo har som bekant lyft sig rejält efter de inledande två förlusterna. Sju raka utan nederlag är facit just nu, en svit som har fört laget uppåt i tabellen till en tredjeplats. Man är nu en poäng bakom tvåan Madesjö IF och fyra bakom serieledande Runsten/Möckleby IF. Smedby har i sin tur också gjort en ganska skaplig vårsäsong så här långt med elva inspelade poäng på åtta matcher.

När lagen möttes på Ljungvallen i fjol slutade det 1-1 sedan Smedby kvitterat sent. I senaste omgången tog NIK en meriterande seger borta mot svårspelade SSG IF, 4-2, samtidigt som kvällens gäster i sin senaste match även de mötte SSG och vann, 4-3. Klubbarnas B-lag möttes så sent som i måndags på Ljungvallen då Nickebo/Rockneby tog sammanslagningens första trepoängare genom att vinna med 4-3.

NIK mönstrar i kväll ånyo en stark trupp på pappret. Endast Arnel Alijagic finns nu på skadelistan och konkurrensen är glädjande nog hård om platserna i startelvan och i matchtruppen.

Matchtruppen:
30 Michael Grenstadius 

3 Peter Almheden 
4 Magnus Loman 
5 Christoffer Eriksson 
6 Jens Pålsson 
7 Bojan Dinic 
8 Johan Rosén 
9 Danijel Lukic 
10 Niclas Johansson
12 Arnel Vuckic 
13 Christoffer Gidö 
14 Kim Lindbladh 
18 Fredrik Svensson 
20 Carlos Toro Santis 
23 Tommy Persson 
26 Jesper Sjögren

Matchstart är det i kväll klockan 19.00 på Ljungvallen. Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.