Lyckat 80-årsfirande

NIK:s 80-årsjubileum firades förra lördagen med en heldag på Ljungvallen och det blev ett riktigt lyckat firande. Regnet väntade passande nog till kvällen då festen fortsatte under tak och besökarna som sökt sig till Ljungvallen den här dagen verkade glada och positiva till evenemanget.

Bland annat bjöds det, traditionsenligt numera vid jubileumsfirandena, på en uppvisningsmatch i fotboll. I den möttes årets NIK och gårdagens NIK. I det förstnämnda laget fanns bland andra Sebastian Melin, Christofer Eriksson och Jacob Brindstedt för att nämna några. I motståndarelvan, eller nian rättare sagt då man spelade med två 9-mannalag, återfanns i sin tur tidigare NIK-profiler som Paul Nilsson, Mikael ”M2” Karlsson och Peter Lorentzson. Matchen slutade 2-2 och vanns till sist av årets lag efter straffar.

Dessutom bjöds det på olika tävlingar att delta i, aktiviteter för barnen och kiosken stod öppen för de som ville ta del av det utbudet.

Uppskattat verkade programmet och hela tillställningen vara, att döma av reaktionerna från besökarna. Även kvällen som innehöll buffé i form av blandad planka och musikunderhållning i liveformat från en trubadur samt musiktävlingar.

1012168_684411544908785_607469554_n

Klubbens tidigare ordförande och numera fotbollsansvarige Anders Reimbertsson var nöjd med evenemanget:
– Jubileet blev jättebra, säger han och påpekar också lättat att vädergudarna var med NIK:
– Kvällens regn kom inte förrän efter minglet som tur var.

 

 

Vi hoppas kunna återkomma med fler bilder inom kort.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.