NIK gästar serieledarna i kväll

Efter två raka förluster ställs NIK i kväll mot serieledande Kalmar Södra. Ett Södra som har två raka vinster och tyvärr är det alltså Nickebo som benämns som botten i detta toppen-mot-botten-möte. Hög tid för revansch och första seger, med andra ord. 

Nickebo har fått en tuff start på årets division 4 och likt ifjol förlorat de två inledande matcherna. 0-1 mot Madesjö IF följdes upp av 0-2 mot Lindås/Långasjö senast. Kvällens motståndare, Kalmar Södra IF, har å sin sida plockat två trepoängare och toppar serien i dagsläget. Vinsterna har varit klara och imponerande: 3-0 mot SSG och 4-1 mot Smedby BoIK. Noterbart är dock att NIK slog just Kalmar Södra på försäsongen med 2-0.

För NIK:s del gäller det förstås att börja plocka poäng nu och även om kvällens uppgift är tuff är det ett bra läge, att som lite underdogs, åka till Skyttis för den tredje omgången i årets division 4 sydöstra. Då måste dock målskyttet komma igång. Noll mål på två seriematcher och ett enda de senaste fyra matcherna (träningsmatcherna inräknade) imponerar inte, även om motståndet har varit starkt.

Matchtruppen:
Michael Grenstadius (mv)
Andreas Persson (mv)
Niclas Johansson
Christofer Eriksson
Arnel Vuckic
Jesper Sjögren
Peter Almheden
Johan Rosén-Lidholm
Kim Lindbladh
Danijel Lukic
Fredrik Svensson
Måns Gunnarsson
Bojan Dinic
Jens Pålsson
Carlos Toro Santis

Matchstart på Skyttis är det klockan 19.00.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.