NIK och Rockneby IK med gemensamt B-lag

NIK och Rockneby IK har inlett ett samarbete som närmast innebär ett gemensamt B-lag i utvecklingsserien B Sydöstra 1 under 2014.

För att säkra båda klubbarnas möjligheter till att ställa upp med ett B-lag i seriespel har Nickebo ingått ett samarbete med Rockneby IK. De båda klubbarna, som till vardags har sina representationslag i division 4 respektive division 5, kommer nu att ställa upp med ett gemensamt B-lag under den här säsongen.

Det laget, som kommer att gå under namnet Nickebo IK/Rockneby IK, kommer att spela i utvecklingsserien B Sydöstra 1. Hemmamatcherna kommer att spelas på Ljungvallen.

I Rockneby återfinns flera spelare med NIK-anknytning, bland andra bröderna Daniel och Sebastian Myhrén samt Magnus Berglund. Inom Rocknebys organisation hittar vi också vår tidigare NIK-målvakt Robert Engdahl.

Vi ser fram emot det här samarbetet och blickar framåt mot en spännande säsong i utvecklingsserien som inleds med bortamatch mot Mörbylånga GoIF den 27/4 innan Läckeby GoIF väntar i ett stekhett derby.

Rockneby skriver så här om samarbetet:
http://www.laget.se/RocknebyIKA/News/3488643/Rockneby-IK—Nickebo-IK-inleder-sammarbete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.