Summering av klubbfesten

Så var då klubbfesten avklarad för den här gången och det är dags att summera kvällen med några rader. Håll till godo!

Den traditionella årsfesten som numera arrangeras i början av året och knyter ihop fjolåret, började med årsmöte. Där gick man igenom ekonomi, verksamhetsplan med mera. Vi avtackade Christer Åkesson efter 30 år i styrelsen och hälsade Thomas Adolfsson välkommen som ny styrelsemedlem.

Ordföranden Alexandra Johansson tackade också några eldsjälar i form av Sivert Alfredsson, Stefan ”Stiffe” Bengtsson och Anders Elofsson för all tid och kärlek de lägger i klubben. De fick ett presentkort på Ticnet. Även planskötarna, entrévärdarna, styrelsemedlemmarna och damklubben med flera tackades.

Därefter drog själva festen igång och den innehöll bland annat musikquiz och lottdragning. Kvällen avslutades med dans till musik från dj Robin Fredsson. En mycket lyckad kväll blev det, helt enkelt.

Under den hölls för övrigt också en prisutdelning för fotbollen och pingisen. De priser som delades ut inom fotbollssektionen var följande:

Skytteligan, A-laget: Bojan Dinic, 15 mål.
Skytteligan, B-laget: Jens Pålsson, 3 mål.
200 matcher för klubben: Bojan Dinic.
Träningsligan: Peter Almheden (1:a), Niclas Johansson (2:a).
Vandringspriset: Peter Almheden.

För pingisåret som gick delades det ut priset till medaljörerna i klubbmästerskapet. Ola Ribinge vann singelklassen med Åke Gustavsson som tvåa och i dubbel tog Paul Nilsson/Tobias Davidsson hem guldet före Ribinge/Oscar Pettersson. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.