En NIK-profil lämnade oss under året

För snart två månader sedan förlorade vi en riktig Nickeboprofil. Då gick den enormt trogne supportern och tidigare spelaren/ledaren Ingvar Reimbertsson bort.

Ingvar Reimbertsson var välkänd bland alla som följer NIK mer eller mindre regelbundet. Efter att långt tillbaka i tiden ha representerat Nickebo IK både som spelare och sedermera ledare följde han sedan sitt lag i vått och torrt. Allt som oftast fanns Ingvar på plats när NIK spelade, oavsett om det handlade om en träningsmatch på ett iskallt Fredriksskans eller en toppmatch någonstans i Smålandsskogarna mitt uppe i brinnande seriespel. Var NIK än spelade kunde man kallt räkna med att Ingvar var där och stöttade laget i sitt hjärta.

Nu har NIK dock förlorat klubbens förmodligen allra mest trogna supporter. Den 5 november avled Ingvar Reimbertsson hemma i Kalmar vid en ålder av 87 år. NIK:s tankar gick förstås då, och går fortfarande, till Ingvars nära och kära samtidigt som vi minns hans engagerade stöd och tvingas konstatera att fotbolls-Småland har blivit en riktig eldsjäl fattigare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.