Klingstedt till Fårbo

Redan sedan tidigare stod det klart att ytterbacken Jakob Klingstedt lämnar NIK.
Det på grund av en flytt till Växjö. Nu är det dessutom klart att Klingstedt kommer att representera sin gamla klubb Fårbo FF.

2587-jakob-klingstedt-20130212195235Den löpstarke ytterbacken/yttermittfältaren kom till NIK från just Fårbo och IFK Påryd (han hade då ett avtal som gjorde att han kunde representera båda klubbarna) inför säsongen 2011. I
Nickebotröjan har han sedan stått för många bra insatser och blivit en populär spelare tack vare sin inställning och härliga vilja. Klingstedt har alltid stått för ett hundraprocentigt jobb och slitit hårt i varenda match. Hans energi och hans mångsidighet kommer att saknas.

Ett nytt jobb som har inneburit en flytt till Växjö såg sedan tidigare till att karriären i NIK var över, åtminstone för den här gången. Något spel i en Växjöklubb blir det dock inte. I stället väljer nu Klingstedt att gå tillbaka till Fårbo, trots att möjligheterna till att träna med sitt gamla lag blir få.
– Flyttar till Växjö nu och kommer bara spela matcher i Fårbo, då de försöker att klara sig kvar i elitfyran, låter Klingstedt hälsa.

Vi tackar förstås Jakob för tiden i NIK-tröjan och hoppas att det kan bli en comeback på Ljungvallen i framtiden.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.