Målrikt när NIK vann gräspremiären

NIK fortsätter att göra bra ifrån sig på försäsongen. I helgen blev det två säkra segrar mot Möre BK när Nickebo matchade dubbelt i årets första gräsmatcher. 

A-laget träningsmatchade mot Möre BK nere i Loverslund i lördags och gjorde precis som förra helgen en riktigt bra insats. Möre, som NIK ställdes mot två gånger om i fyran ifjol (med en storseger och en storförlust som resultat), spelade fysiskt och smällde på rejält mot Nickebos unga spelare. De sistnämnda stod dock upp bra och fick en riktigt nyttig match i benen. Trots det tuffa motståndet och en naturligt nog lite tungsprungen gräsplan höll man uppe spelet.

I den första halvleken följdes lagen åt tätt målmässigt. NIK gick till pausvila med en 3-2-ledning. Efter paus var det bara Nickebo som producerade. Ledningen utökades tre gånger om och gästerna vann till slut med hela 6-2 (3-2).

Möre BK-Nickebo IK 2-6 (2-3)
Målen, NIK: Ali Junior Soukie 2, Bojan Dinic, Axel Hultman, Sabbah Mustafai, Mourtada Jabiri.

NIK: Vedran Bajramovic – Mourtada Jabiri, Anel Hatic, Adis Gredelj – Hugo Gladysz, Khalil Dakroub, Muharem Vuckic, Axel Hultman, Sabbah Mustafai – Bojan Dinic, Ali Junior Soukie.

På söndagen spelades sedan en på sitt sätt historisk match då NIK B ingick i en kombination med Bäckebo GoIF, något som man kommer att göra i årets seriespel för B-laget, i mötet med Möre BK B. Första matchen tillsammans blev lyckad och det nya kombinationslaget vann med 5-3 (2-0).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.