NIK kryssade igen

Det blev även en poäng när G/G gästade ljungvallen, men med lite flyt hade det blivit säsongens första trepoängare.

NIK-GG

Det var gästerna som inledde bäst och tog också ledningen genom nikbekantingen Fredrik Svensson, han låg även bakom det mesta i offensiv väg hos gästerna. Hemmalaget hade svårt att skapa några direkta heta chanser i första halvlek, så underläge med 0-1 i paus. I andra halvlek tog hemmalaget över mer av spelet och 1-1 kom snabbt i andra halvlek målskytt Bojan Dinic. Nik hade även ett ledningsmål inne som blev avvinkat för offside. Med ca 20 min kvar kolliderade Sabbah i nik med motståndare på mittplan och blev liggande i smärtor, enligt rapporterna så hoppade armbågen ur led. I slutet hade även hemmalaget ett skott i utsidan av stolpen, men det ville sig inte och matchen slutade 1-1. Alla ska ha plus för en stark andra halvlek med en extra stjärna till mittbacken Manfred Kindeland. Nu laddar vi för ny vecka och nya möjligheter så hoppas vi säsongens första trea kommer emot Fågelfors!

Text: Petter Reimbertsson