NIK presenterar ny trio

Nyförvärven fortsätter att trilla in och de senaste dagarna har Nickebo fått klart med tre tunga namn. Det i form av en trio mittfältare.

Bit för bit börjar komma på plats i Toni Kujundzics nya lagbygge. Vi har sedan tidigare kunnat presentera en rad namn på pluskontot och kan nu lägga till ytterligare tre spelare. Det står klart efter de senaste dagarnas aktivitet på övergångsmarknaden.

Vi kan börja med att välkomna Hugo Gladysz tillbaka till Ljungvallen. Den 22-årige mittfältaren figurerade i NIK under 2011 och 2012 och blev då lite av en publikfavorit för många för sitt energifyllda och uppoffrande spel. Då användes han såväl på mittfältet som i en ytterbacksroll men ses troligtvis som en ganska offensiv pjäs i första hand nu. Efter att representerat Rockneby IK vänder nu Gladysz ”hem” till Nickebo igen och det är vi glada för.

Namn nummer två som anslöt under gårdagskvällen var Axel Hultman. Hultman har Lindsdals IF som moderklubb och har tidigare bland annat varit en vass målskytt i IFK Kåremos dress. Nu ansluter 24-åringen närmast från en sejour i Ängö BK. En mittfältare med ett skarpt målsinne och vass vänsterfot som utan tvekan redan har gjort sig ett namn inom lokalfotbollen är därmed numera en NIK-spelare.

Till sist kan vi också räkna in talangfulle och duktige Muharem Vuckic. Mittfältstalangen, 20 år gammal, är yngre bror till Arnel Vuckic som spelade för NIK så sent som i år och kommer närmast från Kalmar AIK. Där är han noterad för 19 A-lagsmatcher i elitfyran under den gångna säsongen och han är en spelare som tränare Kujundzic tror mycket på.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.