Ny huvudtränare klar

FOTBOLL
NIK kan mycket nöjda presentera en ny, namnkunnig huvudtränare i fotbollen.

Det i form av Hasse Sjögren. 

Sjögren, med ett förflutet i bland annat klubbar som Glömminge IF, IFK Kalmar och Trekantens IF, tar över tränarsysslan efter Jonas Walfridsson som lämnade ett tomrum efter sig när han slutade efter den gångna säsongen.

Han har varit huvudtränare med stor framgång i flertalet klubbar. Närmast kommer Sjögren från en andra sejour i Trekanten där han senast var assisterande tränare.

Sjögren har fört en dialog med NIK under en kortare tid och därefter beslutat sig för att tacka ja. Igår var han på plats och såg sitt första träningspass med laget då det var dags för inomhuspremiär för hösten. Efter träningen meddelade ordföranden Alexandra Johansson spelartruppen att Sjögren nu är klar som tränare.

– Som ordförande ser jag väldigt positivt på ”Hasse” som tränare för NIK. Han har ett engagemang och en vilja som vi behöver. Han har mycket erfarenhet i bagaget och är en bra ledare, säger Johansson.

NIK jobbar nu dessutom även på att få klart med en assisterande tränare, Vem det blir återkommer vi med när det är helt klart, förhoppningsvis inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.