Nytt år nya och utmaningar

Här kommer lite info från NIK:s styrelse nu när ett nytt idrottsår precis har sparkat igång.

Som ni allra flesta vet så är klubbens huvudsyfte är ”idrottsligt” men Nickebo IK har även som mål att kunna erbjuda varierande aktiviteter för alla medlemmar. NIK erbjuder mycket för den idrottsintresserade och har flera olika sektioner inom föreningen. NIK har två fotbollslag för seniorer i seriespel. NIK har även två bordtennislag för seniorer i seriespel. Dessutom anordnas många evenemang som inte bestämt behöver ha idrottslig anknytning. För Dig som medlem finns det ett stort utbud av aktiviteter av alla de slag. Pubkvällar, våffelkväll och liknande. Tipsrunda på cykel. Gympa för alla åldrar i klubblokalen under vintern. Med mera…

Nu är det snart dags för spolning av isbanan bakom klubbhuset denna är öppen för allmänhetens åkning när vädret tillåter. Håll koll på vår facebooksida eller hemsidan när isbanan är åkbar.

Genom att betala in medlemsavgiften ger du oss ett välbehövligt stöd i vår ambition att hela tiden utveckla verksamheten. Mer info om priser ser du nedan.

För senaste nytt besöker du förutom den här hemsidan även vårt Twitterkonto @NickeboIK1933 samt vår Facebook-sida (sök på Nickebo IK och gå med i vår grupp där).

Vi önskar er hjärtligt välkomna till våra aktiviteter och ser fram emot ett spännande och roligt 2015.

Skärmklipp

(klicka på betalningsavin för större bild)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.