Onödig förlust…

Torsås gästade igår Ljungvallen. Innan matchen så kunde man hoppas och tro att NIK skulle fortsätta sin segermarsch och ta 3 nya poäng och på så vis avancera i tabellen. Men så blev inte fallet.

Hela första halvlek var Torsås vassare. De skapade många chanser. Nickebo är inte vana att spela med hög press. Ändå var det så laget spelade. Trots att 0-1 målet var en tabbe från Vedran så gjorde han även många bra räddningar. Utan Vedran i Nickebo IKs mål så hade resultatet varit mer i halvlek.

Strax innan halvlek så åkte vår ständigt kämpande Hugo på en smäll på framsida lår som resulterade i att han fick kliva av. Han befarar att detta är något som kan vara långvarigt.

I andra halvlek rycker vi upp oss. De sista 15 minuterna är vi riktigt farliga och kvitteringen låg riktigt nära. Tyvärr lyckades vi aldrig och Torsås fick åka från Ljungvallen med en 0-1 seger.

NIK tränaren Toni menar att vi skulle ha spelat vårt spel som vi försöker utveckla och då hade vi nog också fått poäng. Vi kan bara konstatera att det endast är två spelare från förra säsongen i dagens match. Så vi är inte samspelta nog för det. Spelarna gjorde ett kanonjobb och gjorde det Toni sa.

Värda lite extra beröm i Nickebo är Mustafa Al-dablawi och Muharem Vukic som kämpar stenhårt hela matchen.