Orättvist resultat och en selma i inträde på lördag

Igår stod Torsås goif som motståndare på ett vackert Torshammar. En arena som är som gjord för skönspel med sin fina plan och läktare. Som bäddat för vinst till Nickebo.

Torsås 150901I första halvlek bjöd Nickebo verkligen på skönspel. Vi pressade Torsås till rätt sida plan och redan efter 16min gjorde Bojan mål efter en fin pass av Axel. Vi hade många bra chanser och i pausvila kändes det som att Nickebo ägde matchen. I andra halvlek vaknade Torsås till liv och en kvittering låg i luften länge. NIK höll emot och fick till några målchanser som tyvärr inte gick in. Torsås fick en straff när det va 15 minuter kvar och tyvärr satt den i mål. Efter kvitteringen krigade bägge lagen för att få en trepoängare med sig hem. Vilket bägge lagen behövde för att slippa kvalplatsen. I 85:e minuten hade vi stolpträff. Torsås blev det vinnande laget i matchen genom ett mål i övertid. Tråkigt för oss eftersom vi spelade bra genom hela matchen och verkligen slet. Tyvärr gick det inte denna gången heller. Vad det beror på är svårt att säga. Hänger vi med huvudet så fort vi inte får domarens beslut med oss? Ligger vi för långt ner med backlinjen vid anfall eller jobbar vi inte hem efter anfall. Troligtvis är det så enkelt att vi inte har turen med oss.

Bäst i Nickebo idag är hela laget. Några som utmärker sig är Manfred och Axel samt målgöraren Bojan.

I morgon väntas lite välförtjänt vila och uppskattning för killarna. Då ska de tillsammans besöka fredriksskans och se division 3 derbyt mellan Kalmar AIK och Nybro IF.

På lördag klockan 15.00 gästar Smedby Ljungvallen. Det är en otroligt viktigt match för oss. Främst för att vi vill slippa kvalplatsen. Vi vill även ha revansch på vårens match då vi förlorade med 3-0 på bortaplan då det kändes som dom och domaren körde över oss. Men även en viktig match för våra tränare och några av våra spelarna eftersom dem så sent som förra året spelade för Smedby Boik. Vi i Nickebo vill ha hjälp av våra supportrar och räknar med just ditt stöd på lördag. Därför har vi sänkt priset på inträdet till 20kr. Vi hoppas på rekordpublik och viktigast av allt VINST!!!