Poäng i B-lagsderbyt

Bättre sent än aldrig kommer här några rader om Nickebo/Rocknebys sköna 2-2-kvittering i derbyt mot Läckeby GoIF. Med ett sent mål såg NIK/RIK till att ta en viktig pinne i bottenstriden.

I söndags var det dags för B-lagsderby när Läckeby GoIF stod för motståndet för Nickebo/Rockneby. Förutom prestigen stod viktiga poäng på spel i kampen för att undvika nedflyttning. NIK/RIK ligger för närvarande sist i tabellen, men tack vare ett 2-2-mål signerat Matz Ålund med två minuter kvar är glappet upp till rätt sida strecket där just Läckeby ligger endast en poäng.

Gästerna tog ledningen genom Andreas Gunnarsson och hade 1-0 i paus. Läckeby vände dock med två snabba mål i inledningen på andra halvlek. 2-1 såg ut att stå sig men i den 88:e minuten ordnade alltså Nickebo/Rockneby 2-2.

Med från NIK fanns Amanj Aliassi, Christofer Eriksson, Jens Pålsson, Tobias Radhe, Matthias Ericson och Jimmy Wiberg, lagkapten för dagen.

Läckeby GoIF B-Nickebo/Rockneby 2-2 (0-1)
Målen, Nickebo/Rockneby: Andreas Gunnarsson, Matz Ålund.