Semifinalförlust igen

NIK åkte återigen ut mot Ängö i en inomhuscup idag. Precis som i Nybro Open, både förra helgen och ifjol, blev Ängö för svåra – den här gången i OCAB Cup som avgjordes i Rockneby under lördagen.

NIK gick igenom gruppspelet med tre segrar och en förlust. Därefter väntade Ängö BK i semifinalen och trots ledning med 2-1 blev det respass för Nickebo. Det med 4-2 till slut sedan man fått målvakten utvisad och åkt på några tunga baklängesmål efter det.

Därefter förlorades även matchen om tredje pris med 2-3 mot SSG IF (som även vann mot NIK i gruppspelet). Det i en händelserik match där Tommy Persson stod för Nickebos båda mål men laget inte riktigt nådde ända fram.

OCAB Cup, grupp B
SSG IF-NIK 1-0

Bäckebo GoIF-NIK 1-2
Målet, NIK: Magnus Loman, Arnel Vuckic.

NIK-Söderåkra AIK 1-0
Målen, NIK: Magnus Loman.

Rockneby IK-NIK 3-4
Målet, NIK: Christoffer Gidö, Måns Gunnarsson, Tommy Persson, Quan Tran.

OCAB Cup, semifinal
Ängö BK-NIK 4-2
Målen, NIK: Carlos Toro Santis, Quan Tran.

OCAB Cup, match om tredje pris
NIK-Trekantens IF 2-3
Målen, NIK: Tommy Persson 2.

NIK ställde upp med ett antal nya namn jämfört med förra helgens Nybro Open. Bland annat rullade man på målvaktspositionen med Johan Rosén i gruppspelet, Arnel Vuckic i semifinalen där han olyckligt blev utvisad vilket ledde till avstängning i tredjeprismatchen där Måns Gunnarsson stod. Samtliga som var med gjorde en godkänd turnering. Extra plus till Quan Tran och Tommy Persson.

NIK:s trupp:
Johan Rosén
Carlos Toro Santis
Christoffer Gidö
Arnel Vuckic
Tommy Persson
Magnus Loman
Måns Gunnarsson
Quan Tran
Hannes Lindgren
Oscar Holmgren
Tommy Halasz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.