Starka nyförvärv på pluskontot

NIK kan lägga till ytterligare två duktiga spelare på listan över nyförvärv. Det i form av 30-årige mittfältaren Kim Lindbladh och 31-årige anfallaren Danijel Lukic. Duon skrev på efter träningsturneringen i söndags. 

Den förstnämnde av de två kommer närmast från Kalmar AIK. Han har även spelat för klubbar som Färjestadens GoIF och Glömminge IF. Lindbladh är en mångsidig spelare med fin teknik, hög arbetsmoral och han kan spela såväl på kanten (högerback/-mitt) som centralt på mittfältet. Han blir en välkommen förstärkning och kan med sina meriter från spel högre upp i divisionerna även tillföra en hel del nyttig rutin.

Lukic kommer i sin tur kommer från en sejour i Glömminge. Innan dess har han representerat bland andra Trekantens IF, Kalmar AIK, Emmaboda IS och Nybro IF. Som moderklubb har han Lindås BK. ”Dado” som NIK:s senaste nyförvärv kallas beskrivs som en stor, stark targetanfallare med bra skott. Även Lukic tillför såväl rutin som spelmässigt eftertraktade egenskaper till truppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.