Totalt ras i lördags

NIK hade ett par defensivt starka insatser med sig i bagaget inför lördagens träningsmatch mot Pukebergs BK. Då försvann allt vad defensiv styrka heter och Nickebo förlorade med förnedrande 1-9 (1-5).

Efter en stark försvarsinsats, 2-0-förlusten till trots, mot Ängö BK förra onsdagen hade man förhoppningar om att Nickebo skulle fortsätta på den inslagna vägen mot Pukebergs BK i lördags. Men nu blev det precis raka motsatsen.

Ett NIK med flera nya ansikten igen och utan meriterade målvakten Vedran Bajramovic hamnade ganska snabbt i underläge med 3-0. Tre raka baklängesmål följdes visserligen av en reducering, signerad Henrik Plym, men innan halvleken var slut hade Pukeberg ökat på till såväl 4-1 som 5-1.

I andra halvlek fortsatte raset och Pukeberg stod för fyra obesvarade mål. Siffrorna rann iväg till minst sagt pinsamma 9-1 och NIK:s första riktiga bakslag den här säsongen var ett faktum.

Pukebergs BK-Nickebo IK 9-1 (5-1)
Målet, NIK: Henrik Plym.