Ny ordförande i Nickebo IK

Jag är en idrottsintresserad herre, som brinner för min bygd o för föreningslivet i Nickebo IK. Jag jobbar som säljare/distriktschef på DeLaval med projektering o försäljning inom lantbruket.

Jag har en idrottslig karriär som orienterare, skidåkare o basketspelare. På senare år har det blivit alltmer landsvägscykling på sommarhalvåret o längdskidor på vintern. Jag missar sällan en hemmamatch för Kalmar FF, men åker även gärna på hockey o handboll i närområdet.

Mitt och min familjs engagemang med olika delar av Nickebo IK:s verksamhet, speglar väl hur viktigt jag tycker ”En levande landsbygd” är. Här spelar Nickebo IK:s olika verksamheter en stor roll för trivsel o gemenskap i bygden. Vi har ett brett utbud av möjligheter, som passar alla åldrar o intressen.

Som ordförande för en mycket duktig o energisk styrelsen, tillsammans med dom olika sektionerna, är det min uppgift att styra o samordna dom olika verksamheterna. Jag skall inte lägga mig i för mycket i dom olika detaljerna, utan jobba med det som för stunden kräver mer av min insats.

Det finns en stark urkraft i bygden, när vi så behöver. Många personer är villiga att hjälpa till, inte minst när det gäller att dra in pengar till vår verksamhet. Det här visar på en ”lokal styrka” som inte finns på många andra ställen.

Jag ser fram emot att få jobba med Nickebo IK, alla fotbollsspelare o alla boende i Nickebobygden. Det kommer att hända mycket o många roliga saker under 2017.

Fredrik Pettersson ordförande i Nickebo IK

ordförande Pettersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.