Verksamhetsplan för Nickebo IK 2017

Som ni allra flesta vet så är klubbens huvudsyfte ”idrottsligt” men Nickebo IK har även som mål att kunna erbjuda varierande aktiviteter för alla medlemmar. NIK erbjuder mycket för den idrottsintresserade och har flera olika sektioner inom föreningen.

Bordtennis
NIK har två bordtennislag i seriespel. Förstalaget spelar under säsongen 2016/2017 i pingisens Division 4 Östra och andralaget spelar i pingisens Division 5 Sydöstra A. Klubbmästerskap hålls på vårens, öppet för samtliga medlemmar. Pingisverksamheten bedrivs av Sivert Alfredsson.

Fotboll
Kommande säsong spelar A-truppen i division 5 sydöstra. Gällande spel med en B-trupp i seriespel är vid skrivandets stund ej bestämt. Ny huvudtränare för säsongen blir vår mittback och förre assisterande tränare Omar Eliassi. Vid sin sida ska han ha Sanin Filovic (senast spelare i Nybro IF) som sportchef som hjälp med att sätta truppen 2017 samt andra administrativa frågor. Nytt för i år är att vi i styrelsen har satt ihop en fotbollssektion med Petter Reimbertsson, Anders Reimbertsson, Anders Elofsson och Stefan Bengtsson som ledare. Under vintern har Nickebo ställt upp i 4 cuper. Under försäsongen kommer Nickebo ställa upp i Hyundai cup.

Övrig verksamhet
Dessutom anordnas många evenemang som inte bestämt behöver ha idrottslig anknytning. Ett stort utbud av aktiviteter av alla de slag. Middagar, pubkvällar, tipspromenad, Gympa för alla åldrar, Isbana på vintern och Tennisbana på sommaren. Med mera…

Nickebo IK har även en egenägd verksamhetslokal där det förutom vår egen verksamhet hyrs ut till olika ändamål

Damsektion
Nytt för i år är att damklubben som tidigare bedrivit sin verksamhet i en egen förening blir en undersektion till Nickebo IK. Dess verksamhet bedrivs vidare i samma anda. Bokföring och övriga pappersarbeten sköts av Nickebo IK. Damsektionen närvarar med representanter vid Nickebo IKs styrelsemöten. Damsektionen anordnar bland annat valborgsfirande och en höstauktion med basar. Damsektionen håller månadsmöten där man planerar kommande aktiviteter samt anordnas någon trevlig aktivitet. Bland annat Qigong. Damsektionen hjälper Nickebo IK med ekonomisk stöttning samt ideell arbetskraft vid olika aktiviteter.

Aktivitetsgrupp
Syftet är att skapa aktiviteter för alla som bor i nickebobygden. Aktiviteter för alla åldrar och som gör att vi håller bygden levande. Denna grupp blir en undersektion till Nickebo IK. Ansvariga är Marianne Bram och Sara Nyblom.

 För senaste nytt så besöker du vår hemsida www.nickeboik.com, alternativt följ vårt Twitterkonto @NickeboIK 1933 eller vår Facebooksida Nickebo IK.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.