Positiv lägesrapport från vår ordförande

NIK har tappat ett gäng spelare på fotbollssidan och frågetecken kring klubbens framtid har dykt upp. Nu kommer dock en positiv rapport från klubbens ordförande Alexandra Johansson.

”Vi alla i styrelsen vill verkligen att fotbollen ska bedrivas i samma anda som tidigare år. Styrelsen består av dels några rutinerade rävar men även några nya yngre förmågor. Som jag ser det just nu så har styrelsen fått ett uppsving. Nu behöver vi bara få en nytändning i fotbollen och vi i styrelsen vill verkligen satsa på fotbollen 2015.

Vi började säsongen 2014 explosionsartat. Dels genom att få in Hasse Sjögren som verkligen är en driven och engagerad tränare. Han såg till att vi fick många och duktiga nyförvärv och vi alla såg verkligen fram emot säsongen 2014. Trots det så hände nånting en bit in i säsongen. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Vi började tappa spelare. Dels genom skador men även några som tappade suget.

Hösten blev tuff. Främst för att själva resultatet inte blev som vi ville men även att skadorna smög sig på de flesta. Trots detta hade vi en skara som ändå alltid kom till träningarna. All heder till dessa. Även all heder till alla dom som ställde upp och spelade trots att dom egentligen har sagt att dom lagt ned sin fotbollskarriär. Det måste innebära sann klubbkänsla.

Ryktena säger att de flesta av de ”äldre” spelarna ska lägga skorna på hyllan till säsongen 2015. Vad som nu menas med äldre? Vår förre detta ordförande och spelare Alf-Gunnar Algotsson har 100% träningsnärvaro på inomhusträningarna i vinter. Nämnde jag att han är 60+? När våren kommer och gräset gror så hoppas och tror jag att de ”äldre” kommer till Ljungvallen igen. I alla fall för att träna och dricka kaffe med ”Stiffe”.

På senaste träningen som nu bedrivs i Lindsdals sporthall så var det 17  spelare. Varav några potentiella nyförvärv. Vår nya tränare Toni Kujundzic är i full fart med att jaga spelare. Jag tror mycket på Toni. Dels för att han är ung och det är precis vad vi i Nickebo behöver. Men även för att han mycket fotboll i sig. Han har en häftig karriär bakom sig trots sin ringa ålder. Jag hoppas han kan berätta mer om den själv inom en snar framtid.

Så för att stilla alla rykten som går inom lokalbollen. Nickebo är på gång och är hetare än vanligt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.